U bent hier: Home

Home

 Welkom bij

SportiefOost.nl

Dé schaatsvereniging van Deventer en Omstreken


Klik hier om om je aan te melden voor een proeftraining schaatsen. 

 

Wij feliciteren ons lid Thomas Krol van harte met het behalen van de wereldtitel op de 1500 meter. (Zie menu keuze Nieuws voor details over de huldiging)

Klik op het logo links om SportiefOost.nl

gratis te steunen bij elke online aankoop.

SportiefOost.nl Nederland
Aangepast Sporten  Proefschaatsen

Schaatsvereniging SportiefOost.nl biedt schaatsers ongeachte leeftijd of schaatsniveau, de mogelijkheid, onder deskundige begeleiding, plezier te beleven aan de (wedstrijd-) schaatssport op het gebied van langebaan, kortebaan of marathon.

Lees meer over SportiefOost.nl

Schaatsen en skeeleren zijn echte Oer-Hollandse sporten die door mensen met een lichamelijke, visuele en/of verstandelijke handicap kunnen worden beoefend.

Bij Sportief Oost.nl kunnen jongeren met een lichamelijk, visuele en/of verstandelijke beperking schaatsen en skeeleren leren.

Sinds 2014 hebben wij een leuke club schaatsers en skeeleraars met een beperking die aangepaste schaats- en skeelertraining bij ons volgen.

Meer informatieWil je een keer meetrainen? Kom dan proefschaatsen. Er kan drie keer, waarvan één maal kosteloos, worden meegetraind op ijsbaan 'De Scheg' in Deventer met een bestaande trainings-groep. Iedereen is van harte welkom te komen proefschaatsen bij Sportief!

Meer informatie


 Laatste Nieuws
Datum Titel
17-02-2019 Huldiging Thomas Krol

Beste schaatsliefhebbers

De 10e Februari was een mooie dag voor Thomas Krol. Op deze dag werd hij Wereldkampioen op de 1500 m, nadat hij een dag eerder al zilver won op de 1000 m. Wat hebben wij genoten van zijn verrichtingen op het ijs.

Dit willen we als club op gepaste wijze met U vieren.

We nodigen U graag uit op dinsdag 19 februari a.s. om 18.30 uur voor de huldiging van Thomas op ijsbaan De Scheg.

Lees meer...
 

 

 

 

 

-->

Ogenblik a.u.b. ...