Word lid van de 'Vrienden van Sportief'!

Vanuit Sportief bieden we u hierbij een relatie aan met de schaatssport, waarmee u er voor zorgt dat uw organisatie in verband wordt gebracht met schaatsen en waarmee we u tevens helpen uw naamsbekendheid te vergroten.  We bieden u aan één van de ‘Vrienden van Sportief’ te worden.

 

Wat betekent het lidmaatschap van ‘Vrienden van Sportief’ voor u:

  • Het logo van uw organisatie wordt geplaatst op de website van Sportief op de pagina ‘Vrienden van Sportief’. Naast het logo wordt hierbij tevens de mogelijkheid geboden om uw organisatie in maximaal 100 woorden te beschrijven.
  • Zowel door aanklikken van het logo als door het aanklikken van uw bedrijfsnaam in de tekst zullen bezoekers van onze site doorgeleid worden naar uw eigen website.
  • Op de homepage van Sportief is uw logo opgenomen in een carrousel met de naam ‘Vrienden van Sportief’. Ook hier worden bezoekers als ze op uw logo klikken doorgeleid naar uw eigen website.
  • Er wordt in het digitale clubblad ‘De IJsbreker’, dat 4x per jaar wordt uitgebracht een advertentie (formaat A6)  van uw organisatie geplaatst. ‘De IJsbreker’ is toegankelijk voor alle bezoekers van de website.
  • Er wordt een advertentie (formaat A6) geplaatst van uw organisatie in het digitale Jaarboek dat Sportief aan het begin van het schaatsseizoen uitbrengt. Ook dit Jaarboek is toegankelijk voor alle bezoekers van de website.
  • Er wordt een advertentie (halve pagina) van uw organisatie geplaatst in het papieren programmaboekje van het Jeugdtoernooi dat jaarlijks door Sportief wordt georganiseerd.
  • Op uw eigen website geeft u desgewenst een vermelding van het feit dat u één van de ‘Vrienden van Sportief’ bent. Hiertoe stelt Sportief een banner ‘Vriend van Sportief’ beschikbaar die u op uw eigen website kunt plaatsen.

 

Voor het lidmaatschap van 'Vrienden van Sportief' wordt een (bescheiden) financiële bijdrage per jaar gevraagd. Heeft u interesse? Stuurt u dan een mail naar en wij nemen snel contact met u op.

 

 

 

 


Ogenblik a.u.b. ...