U bent hier: Home › Contact › Proefskeeleren

Proefskeeleren

SportiefOost.nl biedt behalve schaatstrainingen ook zomertrainingen aan. Eén van deze zomertrainingen is het skeeleren. Dit training vindt in de zomerperiode elke maandag plaats van 18.30 - 19.45 op de skeelerbaan bij het Sportpark Keizerslanden in Deventer 

 

SportiefOost.nl biedt mensen die overwegen zelf lid te worden van Sportief of één van de kinderen lid te maken van Sportief de mogelijkheid om te komen proefskeeleren (of het betreffende kind te laten proefskeeleren). Er kan dan drie keer kosteloos, worden meegetraind met een bestaande trainingsgroep van SportiefOost.nl. Iedereen is van harte welkom te komen proefskeeleren bij SportiefOost.nl! SportiefOost.nl heeft een paar skeelers in de pupillen maten in bezit. Hiervan kan in overleg gebruik van worden gemaakt.

 

Aan de hand van het proefskeeleren kan een verdere afweging worden gemaakt of er inderdaad belangstelling bestaat om bij SportiefOost.nl te komen trainen. Er is ook de mogelijkheid om alleen de zomertrainingen te volgen. De overige zomertrainingen zijn wielrennen en loopcoördinatie training. Als je alleen de zomertraining volgt, betaal je ook alleen voor de zomertrainingen.

Bij het skeeleren is het dragen van een helm verplicht. We adviseren ook knie-, pols- en elleboogbeschermers.

Voorwaarde voor het proefskeeleren is wel dat het proefskeeleren vooraf met de mensen van SportiefOost.nl is afgesproken, zodat trainers en begeleiders van SportiefOost.nl tijdig op de hoogte zijn. Heb je belangstelling voor proefskeeleren voor jezelf of voor één van je kinderen, vul dan svp het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan snel contact met je op.

Binnenkort wordt de begin datum van het skeeleren bekend gemaakt op deze site.

Klik hier voor meer informatie over het skeeleren en andere zomertrainingen.

 

 

Contactformulier

 

*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
*

 


Ogenblik a.u.b. ...