U bent hier: Home › Foto's

Fotoalbums

Pupillenactiviteit september 2017

30 September stond de pupillenactiviteit op het programma. Met 22 pupillen en 3 begeleiders van de activiteitencommissie kon er worden gesprongen bij Bounz het leukste trampoline park van Nederland! We zijn gestart met een korte uitleg, want springen doe je niet zomaar daar zijn wel een aantal regels en afspraken voor nodig. Toen dat, voor sommigen, eindelijk klaar was kon er fanatiek gesprongen worden.

Na een kwartiertje springen, duikelen en luieren, want ja, dat kon ook, kregen we uitleg over een nieuw soort trefbal, namelijk Dodgeball. 
Dodgeball is trefbal in een nieuw jasje. Gedurende het Dodgeball Instuif uur krijg jij dè skills aangeleerd om met nog meer plezier Dodgeball (zachte ballen) te spelen. Zo kun je het spel nog spectaculairder maken en jouw tegenstander verrassen. En onder toeziend oog van o.a Nieske Hissink werd er fanatiek gespeeld! Leuk Nieske dat je de pupillen even kwam aanmoedigen!

En van al dat springen krijg je dorst. En daar was goed aan gedacht. Er was onbeperkt ranja en chips voor alle pupillen. 

We hebben de middag afgesloten met het eten van pizza's van de NewYork Pizza in Deventer. Voor dat er kon worden gestart met het trampoline springen konden de pupillen kiezen uit diverse soorten pizza. Er zat voor iedereen dus wel wat lekkers bij! De pizza werden gewoon lekker handig bij Bounz gebracht en opgepeuzeld.

Het was een gezellige middag en fijn dat ook de nieuwe leden onder ons mee konden doen. Zo leer je elkaar beter kennen en is het allemaal niet meer zo spannend als we elkaar straks op het ijs gaan zien.

 

Aantal foto's in album: 59.
Bekijk album »

Scheuvelloper 12 november 2016

Aantal foto's in album: 5.
Bekijk album »

Schaatskamp pupillen 2016

Aantal foto's in album: 238.
Bekijk album »

Vrijwilligers Landgoedmarathon

Aantal foto's in album: 14.
Bekijk album »

Sportief Oost Jeugdtoernooi 13 Febr 2016

Aantal foto's in album: 124.
Bekijk album »

pietentraining 2015

Aantal foto's in album: 53.
Bekijk album »

zomertraining 2015

Aantal foto's in album: 49.
Bekijk album »

pupillentraining okt 2015

Aantal foto's in album: 25.
Bekijk album »

Skeeleren 2015

Aantal foto's in album: 17.
Bekijk album »

Baanwielrennen Apeldoorn 15 mrt 2015

Aantal foto's in album: 79.
Bekijk album »

Toon Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - [Volgende »]


Ogenblik a.u.b. ...