U bent hier: Home › Over Sportief › Organisatie › Bestuur

Bestuur

Bestuur

Het bestuur van Sportief houdt zich bezig met de invulling van alle benodigde bestuurlijke randvoorwaarden voor het realiseren van de missie van Sportief. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om: het organiseren van ijsuren, zorgen voor voldoende gediplomeerde trainers, werven van nieuwe leden, zorg dragen voor voldoende inkomsten (sponsoring, subsidies), het onderhouden van reeds bestaande contacten met andere organisaties (zoals andere schaatsverenigingen en de KNSB) en het starten van samenwerking met andere organisaties daar waar dit de missie van Sportief ondersteunt.

Het bestuur is gekozen door de leden van Sportief en legt dan ook verantwoording af aan de leden. Formeel gebeurt dit tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Het bestuur wil graag iedereen die bij Sportief betrokken is een luisterend oor bieden. Heb je een vraag, opmerking, pluim, klacht of heb je een andere reden om contact met het bestuur te willen hebben, schroom dan niet en schiet één van de bestuursleden aan of stuur een e-mail naar . Je kunt eventueel ook contact opnemen met het bestuur via het contactformulier van deze website.

Binnen Sportief zijn 5 commissies actief: vrijwilligerscommissie, communicatiecommissie, technische commissie, activiteitencommissie en sponsorcommissie. Elke commissie wordt geleid door één van de bestuursleden. Hierdoor zijn de lijnen tussen de commissies en het bestuur kort. Heb je een vraag voor één van de commissies, stuur dan een mail naar het betreffende emailadres. Hierdoor zullen alle leden van de betreffende commissie jouw mail ontvangen. Meer informatie over de verschillende commissies binnen Sportief vind je hier.

Bezetting bestuur

Functie Naam Email Foto
Voorzitter Jaap Starkenburg  
Secretaris Marcel Bloemenkamp
Penningmeester Marcel Bloemenkamp
Henk Kloosterboer
Ledenadministratie Rob Maatman  
Algemeen bestuurslid Wolter Kloosterboer  
Dyane Ribbink  
Miep Sluiter  

Het e-mailadres van het bestuur van Sportief is

 
Ogenblik a.u.b. ...