U bent hier: Home › Over Sportief › Organisatie › Commissies

Commissies

Binnen Sportief zijn de volgende commissies actief:

Vrijwilligerscommissie

Sportief drijft op de inzet van vrijwilligers. Zo zijn er vrijwilligers actief op het gebied van bijvoorbeeld jury-activiteiten. Daarnaast zijn er mensen betrokken bij éénmalige activiteiten, zoals het organiseren van het Sportief jeugdtoernooi of bij het organiseren van niet-schaatsgerelateerde clubactiviteiten. De vrijwilligerscommisie zorgt er voor dat alle vrijwilligerstaken binnen Sportief uitgevoerd worden. Leden, ouders of andere belangstellenden die graag iets willen bijdragen aan Sportief kunnen contact opnemen met de vrijwilligerscommissie 

Communicatiecommissie

De communicatiecommissie is verantwoordelijk voor een zo goed mogelijke interne en externe communicatie. Deze commissie verzorgt de website van Sportief, het centrale medium binnen de club voor de uitwisseling van informatie tussen leden, trainers, bestuur, commissies, vrijwilligers etc. Ook zorgt de communicatiecommissie voor persberichten, flyers, advertenties of andere uitingen waardoor de naamsbekendheid van Sportief vergroot wordt. 

Technische commissie

De technische commissie bestaat uit alle junioren- en seniorentrainers, de pupillencoördinatoren en het bestuurslid technische zaken. In de technische commissie worden alle schaatsgerelateerde onderwerpen afgehandeld, zoals bijvoorbeeld het indelen van de trainingsgroepen, trainingsopbouw, trainingsstof, zomertrainingen en de afvaardiging naar wedstrijden. 

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is er voor de activiteiten naast het schaatsen. Het doel van de activiteitencommissie is om de sociale coherentie binnen Sportief te vergroten door het organiseren van activiteiten als de pupillendag, feestavonden, nieuwjaarsborrel, clubavond, trainingskampen etc. 

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie onderhoudt het contact met de sponsors en zoekt actief naar nieuwe mogelijkheden voor sponsoring. Sponsors zijn van groot belang voor Sportief, omdat met voldoende sponsorinkomsten de contributie van de leden zo laag mogelijk kan blijven en we extra verenigingsactiviteiten kunnen organiseren. Suggesties voor nieuwe sponsors zijn dan ook altijd van harte welkom. We staan open voor alle denkbare vormen van sponsoring. Heb je een naam van een mogelijke nieuwe sponsor, neem dan contact op met de sponsorcommissie. 

Bezetting commissies

Functie Naam Email Functieomschrijving
Vrijwilligerscommissie Berna Smeenk  
Webredactie Marcel Bloemenkamp  
Dyane Ribbink
Technische Commissie Marcel Bloemenkamp  
Anja uit den Bogaard
Caren Daggenvoorde
Nieske Hissink
Maikel IJsseldijk
Wil IJsseldijk
Wolter Kloosterboer
Wilfred Loozeman
Dick Middag
Herjan Sluiter
Leonie Smeenk
Activiteitencommissie Marcel Bloemenkamp  
Anna Grotentraast
Jeanet ten Have
Mirte Pelgrum
Sterre Preuter
Ruben RibbinkOgenblik a.u.b. ...