Aanmelden voor een proefles schaatsen

Informatie

Iedereen is van harte welkom te komen proefschaatsen bij SportiefOost.nl!

SportiefOost.nl biedt mensen die overwegen zelf lid te worden van SportiefOost.nl of één van de kinderen lid te maken de mogelijkheid om te komen proefschaatsen (of het betreffende kind te laten proefschaatsen).
Er kan dan drie keer worden meegetraind op ijsbaan 'De Scheg' in Deventer met een bestaande trainingsgroep van SportiefOost.nl.

Aanmelden voor proefschaatsen

Aan de hand van het proefschaatsen kan een verdere afweging worden gemaakt of er inderdaad belangstelling bestaat om bij SportiefOost.nl te komen schaatsen. Voorwaarde voor het proefschaatsen is wel dat het vooraf met de mensen van SportiefOost.nl is afgesproken, zodat trainers en begeleiders tijdig op de hoogte zijn. Heb je belangstelling voor proefschaatsen voor jezelf of voor één van je kinderen, vul dan het formulier in. Wij nemen dan snel contact met je op.

Kosten

Het proefschaatsen - maximaal 3 keer - is gratis.

Wij zijn verplicht de proefschaatser bij de KNSB aan te melden als proeflid. Dit proeflidmaatschap is eveneens gratis. Gedurende 6 weken kan dan gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten die de KNSB biedt. Bovendien is de proefschaatser dan aanvullend verzekerd.

Ook moeten wij de proefschaatser aanmelden bij de Baanvereniging Deventer, zodat toegang kan worden verleend tot IJsbaan De Scheg.

Dit is de reden dat wij - in de ogen van de aanvrager wellicht veel - gegevens moeten opvragen. Hiervoor vragen wij begrip.

Ik meld mij aan voor proeflessen schaatsen

Algemeen

Contactgegevens

Privacy verklaring 

Voor de tekst van onze privacy verklaring klik op de knop hiernaast. Privacyverklaring

 


Beveiligingscode Beveiligingscode

©SportiefOost.nl