Aanmelden voor een proefles skeeleren

Informatie

Iedereen is van harte welkom te komen proefskeeleren bij SportiefOost.nl!

SportiefOost.nl biedt mensen die overwegen zelf lid te worden van SportiefOost.nl of één van de kinderen lid te maken de mogelijkheid om te komen proefskeeleren (of het betreffende kind te laten proefskeeleren).
Er kan dan drie keer worden meegetraind op de skeelerbaan bij het Sportpark Keizerslanden in Deventer met een bestaande trainingsgroep van SportiefOost.nl.

SportiefOost.nl heeft een paar skeelers in de pupillen maten in bezit. Hiervan kan in overleg gebruik van worden gemaakt. Bij het skeeleren is het dragen van een helm verplicht. We adviseren ook knie-, pols- en elleboogbeschermers.

Aanmelden voor proefskeeleren

Aan de hand van het proefskeeleren kan een verdere afweging worden gemaakt of er inderdaad belangstelling bestaat om bij SportiefOost.nl te komen skeeleren - en in de winter schaatsen. Voorwaarde voor het proefskeeleren is wel dat het vooraf met de mensen van SportiefOost.nl is afgesproken, zodat trainers en begeleiders tijdig op de hoogte zijn.

Heb je belangstelling voor proefskeeleren voor jezelf of voor één van je kinderen, vul dan het formulier in. Wij nemen dan snel contact met je op.

Locatie & Tijdstip

De skeelertrainingen zijn iedere maandag vanaf van april tot september om 18:00 en vinden plaats op de wielren- en skeelerbaan achter het Borgelerbad aan de Borgelerdijk 3 in Deventer.

Kosten

Er kan drie keer kosteloos, worden meegetraind.

Wel zijn wij verplicht de proefskeeleraar bij de KNSB aan te melden als proeflid. Dit proeflidmaatschap is gratis. Gedurende 6 weken kan dan gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten die de KNSB biedt. Bovendien is de proefschaatser dan aanvullend verzekerd.

Dit is de reden dat wij - in de ogen van de aanvrager wellicht veel - gegevens moeten opvragen. Hiervoor vragen wij begrip.

Ik meld mij aan voor proeflessen skeeleren

Algemeen

Contactgegevens

Privacy verklaring 

Voor de tekst van onze privacy verklaring klik op de knop hiernaast. Privacyverklaring

 


Beveiligingscode Beveiligingscode

©SportiefOost.nl