Nieuwsbericht

Nieuwsbrief SportiefOost.nl, april 2020

Geplaatst op 18-04-2020  -  Categorie: Algemeen

Hallo Sportieveling,

Het schaatsseizoen is alweer enige tijd afgelopen. Het was een mooie winter voor SportiefOost.nl. De successen gaan van medailles op internationaal niveau tot aan het wat beter onder de knie krijgen van de schaatstechniek. Ook hebben we weer een mooi aantal nieuwe leden mogen verwelkomen. 

Zomertrainingen:

De Technische Commissie is alweer druk bezig geweest om een uitdagend zomerprogramma samen te stellen. Helaas zijn we in de tussentijd overvallen door de coronacrisis. Onze verwachting is dat de zomertrainingen hierdoor later zullen beginnen dan gebruikelijk. Normaal beginnen de zomertrainingen begin mei. Het is daarom nog niet mogelijk om je op te geven voor de zomertrainingen. Uiteraard houden we ons als SportiefOost.nl aan de maatregelen van de overheid. Daarnaast moet het bestuur en de technische commissie het zelf ook verantwoord vinden om de zomertraining te starten. We houden je de komende tijd op de hoogte.

Naaste de gebruikelijke zomertrainingen (skeeleren, looptraining en wielrennen), willen we deze zomer ook een aantal andere activiteiten organiseren:

1. Trainingskamp:

Deze zomer wordt er weer een trainingskamp georganiseerd. Dit jaar gaan we voor een uitdagend programma, waarbij diverse trainingsvormen afgewisseld zullen worden met leuke activiteiten. Het kamp wordt georganiseerd voor de pupillen en junioren. Nadere informatie volgt.

2. Zomerijs:

Ook dit jaar is er waarschijnlijk weer zomerijs in Thialf en Enschede. We gaan deze zomer kijken of het lukt om gedurende deze periode een training op een van deze ijsbanen te plannen, zodat we tijdens de zomer ook even met het ijs in contact komen. Nadere informatie volgt.

Of en hoe we de zomertrainingen/activiteiten kunnen organiseren, hangt natuurlijk af van de ontwikkelingen rondom de coronacrisis. In eerste plaats hopen we natuurlijk dat iedereen coronavrij zal blijven.

Sponsorkliks:

In deze coronatijd bestellen we veel spullen online. Als je dat doet via Sponsorkliks krijgt SportiefOost.nl een klein percentage van het aankoopbedrag. Ga via de knop van Sponsorkliks op de SportiefOost.nl site naar je favoriete site als Bol.com, Booking.com, Mediamarkt etc. Dat levert SportiefOost.nl geld op. Alle kleine beetjes helpen! Het is anonmiem. Wij kunnen niet zien wie wat koopt.

Opzeggen lidmaatschap:

Ter informatie nog even de regels omtrent het opzeggen van het lidmaatschap: 
Het lidmaatschap is voor tenminste één jaar, en wordt stilzwijgend verlengd voor telkens één jaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. We hanteren een opzegtermijn van 1 maand. Dat wil zeggen dat het verzoek tot beëindiging van het lidmaatschap uiterlijk 31 mei moet zijn gedaan via het formulier op de website van Sportiefoost.nl. (menukeuze Mijn gegevens, Beëindigen lidmaatschap; hiervoor is inloggen noodzakelijk)

Nogmaals zorg dat je gezond en fit blijft en houd je ook op sportief gebied aan de maatregelen van de overheid. 

Met vriendelijke groet, 

Bestuur SportiefOost.nl

 


©SportiefOost.nl