Nieuwsarchief

Zoeken

Helmen en clubkleding bestellen

Datum: 20 april 2021
Categorie: Algemeen

Maandag 26 april starten de zomertrainingen. En natuurlijk staat iedereen te trappelen om weer te beginnen! Mocht je outfit niet meer je-van-dat zijn of je hebt geen goed passende helm (meer) dan kun je voordelig clubkleding of een helm via de vereniging bestellen.  Voor de producten, prijzen en de manier van bestellen, zie onder Trainingen > Clubkleding.

Huldiging Thomas Krol

Datum: 27 februari 2021
Categorie: Algemeen

En dan ben je voor de tweede keer Wereldkampioen op de 1500 m. En dat in Coronatijd. Een huldiging organiseren door SportiefOost.nl lijkt niet mogelijk, maar niets is minder waar... Donderdagavond 25-2 was van 19-20 uur de online huldiging van @_thomaskrol . Compleet met burgemeester König en wethouder de Geest van de @gemeentedeventer . Ook commissaris van de Koning van de @provincieoverijsse...

Heb je ook zo van het natuurijs genoten?

Datum: 27 februari 2021
Categorie: Algemeen

Heb je ook zo van het natuurijs genoten? Kom een keer meedoen met een training. In het voorjaar beginnen onze skeeler-en looptrainingen. Doe ook mee, dan ben je volgend schaatsseizoen goed voorbereid voor onze schaatstrainingen. Voor meer info stuur een e-mail naar ofni.[antispam].@sportiefoost.nl.


©SportiefOost.nl