Nieuwsarchief

Zoeken

Protocol sporten Covid-19

Datum: 17 mei 2020
Categorie: Algemeen

Gelukkig kunnen we weer sporten, maar wel mét regels! Zie de protocollen onder Trainingen > Zomertraining. Omdat iedere dag nieuws kan brengen, kunnen ook de regels veranderen.

Aanmelden zomertraining

Datum: 04 mei 2020
Categorie: Algemeen

Aanmelden voor zomertrainingen is nu mogelijk. Klik op "Mijn Gegevens > Aanmelden voor zomertraining 2020" en vul het formulier in. Let op: inloggen is verplicht.

Start Zomertrainingen

Datum: 30 april 2020
Categorie: Algemeen

Vanaf 28-04 mag jeugd t/m 18 jaar weer in clubverband sporten wel onder bepaalde voorwaarden. Wij zijn als club hier heel blij mee en onze leden zullen op zeer korte termijn hier meer informatie over krijgen. We hopen in mei weer van start te kunnen gaan met onze zomertrainingen.

Nieuwsbrief SportiefOost.nl, april 2020

Datum: 18 april 2020
Categorie: Algemeen

Hallo Sportieveling, Het schaatsseizoen is alweer enige tijd afgelopen. Het was een mooie winter voor SportiefOost.nl. De successen gaan van medailles op internationaal niveau tot aan het wat beter onder de knie krijgen van de schaatstechniek. Ook hebben we weer een mooi aantal nieuwe leden mogen verwelkomen.  Zomertrainingen: De Technische Commissie is alweer druk bezig geweest om een uitda...


©SportiefOost.nl